Startsida

Välkommen!

Vår affärsidé är att sköta bokföring, bokslut, skatt och annan administration åt företagare. När vi sköter ekonomifunktionen kan företagaren själv frigöra tid som kan läggas på det han eller hon är bäst på; sin verksamhet. Med låga fasta kostnader och vår erfarenhet av småföretagande kan vi hålla en god service till rimlig kostnad.

Vi, det vill säga Anette Björkheim och Marie Olofsson, startade Redovisningsbyrån Tranan AB 1997 efter erfarenheter av arbete på revisionsbyrå samt högskolestudier. Efter hand har antalet kunder och medarbetare vuxit. Vi är nu sju redovisningskonsulter som sköter drygt 200 olika uppdrag.

Hösten 2018 tar Redovisningsbyrån Tranan AB några kliv framåt vad gäller teknisk utveckling och digitala arbetssätt. Detta samtidigt som vi fortsätter vara en byrå med personligt engagemang, god service och hög kvalitet.

Nyheter från Srf konsulterna                                                               

Nyheter från Redovisningsbyrån Tranan

 • God Jul & Gott Nytt År

  God Jul & Gott Nytt År

  Vi har nu stängt kontoret för jul- och nyårsfirande. Våra öppettider är begränsade fram till 7 januari då vi är tillbaka som vanligt. 

  Vi önskar er trevliga helger med några fina bilder och med ett citat från Andew Carnegie: "Där skratt saknas görs få framsteg".

  2018-12-21 10:02
 • Nu står Malins arbetsplats redo

  Nu står Malins arbetsplats redo

  Vi hälsar Malin Lindberg välkommen till kontoret i början av december. Samtidigt vill vi önska Gusten lycka till.

  Läs mer…
  2018-11-26 15:06
 • Utvecklande ekonomiarbete

  Utvecklande ekonomiarbete

  Vi söker en ordningsam person som vill ha ett utvecklande och intressant jobb. Har du erfarenhet av ekonomiarbete och tycker det är roligt att ha kontakt med människor?

  Läs mer…
  2018-10-10 15:35

Fler nyheter