Välkommen till Redovisningsbyrån Tranan AB

Vår affärsidé är att sköta bokföring, bokslut, skatt och annan administration åt företagare. När vi sköter ekonomifunktionen kan företagaren själv frigöra tid som kan läggas på det han eller hon är bäst på; sin verksamhet. 

Vi är auktoriserade av Srf konsulternas förbund vilket är en branschorganisation som ställer krav på sina ledamöter vad gäller rutiner, kompetens och kontinuerlig vidareutbildning. Detta innebär att byrån följer REX - Svensk standard för redovisningsuppdrag. Förutom att vi är Auktoriserade redovisningskonsulter är vi också Certifierade Affärsrådgivare via Srf.

Även vår byrå arbetar med digitalisering och automatisering. Vi tar kliv framåt vad gäller teknisk utveckling och digitala arbetssätt. Detta samtidigt som vi fortsätter vara en byrå med personligt engagemang, god service och hög kvalitet.

Nyheter från Srf konsulterna

Nyheter från Redovisningsbyrån Tranan

 • God Jul & Gott Nytt År

  God Jul & Gott Nytt År

  God jul & Gott nytt år önskar vi er med ett par kloka ord från August Strindberg: “Genom att försöka med det omöjliga når man högsta graden av det möjliga”

  Under hösten har vi på kontoret arbetat med att bli mer digitala i vårt arbete och erbjuda fler möjligheter för våra kunder att bli mer digitala (om de vill). Vi jobbar på att komma framåt vad gäller att använda nya funktioner och integrationer i olika programvaror men vill fortsätta vara en byrå med personligt engagemang, god service och hög kvalitet.

  Kontorets öppettider kommer att vara begränsade mellan den 23 december 2021 och den 6 januari 2021. Några av oss är på kontoret i mellandagarna och i så fall nås vi på våra direktnummer. Den 7 januari är kontoret åter öppet som vanligt.

  2021-12-23 10:41
 • Vi har bytt telefonsystem - Säg till oss om det är svårt att nå oss

  Vi har bytt telefonsystem - Säg till oss om det är svårt att nå oss

   Vi vill gärna att alla som ringer oss ska komma fram och helst också känna sig välkomna. Tanken är att det alltid ska gå att komma fram på vårt kontorsnummer 0433-72350 dagtid på vardagar. Oftast även på direktnummer. Meddela oss gärna om du försökt ringa och inte kunnat komma fram.

  Läs mer…
  2021-12-01 17:48
 • Redovisningskonsultens dag 16 juni 2021

  Redovisningskonsultens dag 16 juni 2021

  Idag är det Redovisningskonsultens dag och det har vi så klart passat på att fira. Vi lämnade kontoret mitt på dagen för att njuta av en lunch i solskenet. Det passar extra bra att fira så här dagen efter sista inlämningen av årets deklarationer. Det lyckades i år också! Sista deklarationen signerades vid lunchtid igår. 

  Så klart följde vi reglerna och satt endast fyra personer vid varje bord när vi åt men vi var tvungna att tränga ihop oss för att kunna få till en bild.

  2021-06-16 18:05

Fler nyheter