Årets Företagare i Markaryds kommun

Årets Företagare i Markaryds kommun

Idag har vi blivit uppvaktade av representanter från Företagarna och Markaryds kommun. Vi har blivit utsedda till Årets Företagare 2020.  Kul att bli uppmärksammade. Numera är vi sju anställda på kontoret och en praktikant så vi är några stycken att dela på äran och glädjen. Imorgon blir det tårta på kontoret. Dock inte lika fin som den transmyckade tårtan som Markaryds kommun hade ordnat idag.

Förutom att stämma av företagskonton ;) är samarbetet med våra kunder det roligaste i vårt jobb. Ena dagen en snickare, nästa en frisör och den tredje ett fastighetsbolag eller en konsultfirma. Många branscher och olika personligheter men gemensamt är viljan att driva företag framåt. Vi har under åren utvecklats med våra kunder och hoppas fortsätta göra så. Det händer mycket i form av nya regler och arbetssätt men i detta vill vi fortsätta vara en redovisningsbyrå med personligt engagemang, god service och hög kvalitet. Tack för utmärkelsen :)

Vi vill också gratulera Carolina Lagerqvist Andersson på Floristjuvelen by Carolina AB till utmärkelsen årets Unga Företagare.

2021-03-30 17:26