Vi söker ny Redovisningskonsult - Traineejobb

Vi söker ny Redovisningskonsult - Traineejobb

Är du intresserad av ekonomi och företagande? Är du ordningsam, sifferintresserad, har utbildning på minst gymnasienivå och tycker det är roligt att ha kontakt med människor? Då är detta en möjlighet för dig!

Vi söker en ny medarbetare till trainee-tjänst.  Sökande ska vara en person som har gått ut gymnasiet; med eller utan arbetslivserfarenhet. Första tiden är en upplärningstid.

Arbetet omfattar bokföring, bokslut, deklarationer, skatt, löneadministration mm. I arbetsuppgifterna ingår också ekonomisk rådgivning till småföretag i olika branscher. Det kan handla om starta upp och driva företag i olika företagsformer, skatteregler mm. 

Arbetet är omväxlande, utmanande och utvecklande då vår affärsidé är att kunna hjälpa kunden med allt som rör kundernas ekonomi och utveckling.

Arbete på redovisningsbyrå bidrar till att du får insyn i många olika branscher och kännedom om andra yrkeskategorier. Inte minst ger arbetet dig stora möjligheter till vidareutveckling inom redovisningsbranschen och på sikt bli auktoriserad redovisningskonsult. Branschen växer och erfarenhet av redovisningsyrket gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vi ser gärna att du har anknytning till orten och/eller bor i närheten. Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan, tillsammans med personligt brev, CV och betyg skickas till info@trananred.se. (Om du inte har fått ditt slutbetyg ännu kan du lämna med ditt senaste betyg så länge och komplettera med slutbetyg när du får det).

Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan snarast. Vi tänker oss att anställningen kan påbörjas i augusti månad men om vi hittar rätt person kan det också bli tidigare. Vid frågor angående tjänsten kontakta Anette Björkheim eller Marie Olofsson.

Vi kommer snart att informera om att vi söker ytterligare en redovisningskonsult och då helst någon med erfarenhet av ekonomiarbete. Vi söker alltså två nya medarbetare just nu.

2017-03-25 11:32