Utvecklande jobb inom ekonomi - Redovisningskonsult

Utvecklande jobb inom ekonomi - Redovisningskonsult

Vi söker en sifferintresserad, ordningsam person som söker ett utvecklande och intressant jobb. Tycker du att det är roligt att ha kontakt med människor och känner igen dig i beskrivningen? Läs vidare!

 

Redovisningsbyrån Tranan AB är en auktoriserad redovisningsbyrå med sju medarbetare varav två är auktoriserade redovisningskonsulter. Vi har vårt kontor i Traryd och våra ca 200 kunder finns i huvudsak i kommunerna Markaryd, Älmhult och Ljungby.

Vi söker en ny medarbetare som ska ha utbildning på minst gymnasienivå och gärna ha erfarenhet av redovisnings- eller administrationsarbete.

Arbetet omfattar bokföring, bokslut, deklarationer, skatt, löneadministration mm. I arbetsuppgifterna ingår också ekonomisk rådgivning till småföretag i olika branscher. Det kan handla om att starta och driva företag i olika företagsformer, skatteregler mm. 

Arbetet är omväxlande, utmanande och utvecklande då vår affärsidé är att kunna hjälpa företagare med allt som rör ekonomi och utveckling.

Att arbeta på redovisningsbyrå ger dig insyn i många olika branscher och kännedom om andra yrken. Inte minst ger arbetet dig stora möjligheter till vidareutveckling inom redovisningsbranschen och på sikt bli auktoriserad redovisningskonsult.

Vi tror att du bor i Markaryds kommun eller i någon av grannkommunerna. Vi brukar inleda med sex månaders provanställning.

Ansökan, tillsammans med personligt brev, CV och betyg skickas till via e-post till Marie eller per post. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Anette Björkheim eller Marie Olofsson.

 

2017-11-06 13:42